LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas Junioru un jauniešu izlase izcīna trīs zelta godalgas

Trešdien, 2. decembrī pēc izlaistas 2020./21. gada sezonas Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijas Junioru un jauniešu kamaniņu sporta izlase sacensību sezonu iesāka ar pirmo pasaules kausa posmu Laplaņā, Francijā.


“Jauniešu A” meiteņu konkurencē uzvaru izcīna Selīna Zvilna, kura divu braucienu summā par 0.023 sekundēm apsteidza austrieti Terēzu Kirčmairi (Teresa Kirchmair). Trešajā vietā – austriete Dorotija Švartsa (Dorothea Schwarz) [+0.226].


Savukārt septītajā vietā otra Latvijas jauniete – Agnija Bogdanova, kura otrajā braucienā uzrādīja ātrāko starta laiku, bet divu braucienu summās tautietei piekāpās par 1.172 sekundēm.


“Jauniešu A” zēnu konkurencē starp 24 dalībniekiem Aleksim Siņiļņikovam ar rezultātu 1:33.81 minūte izcīnīta 12. vieta. Tūlīt aiz komandas biedra, 13. pozīcijā Raimonds Baltgalvis.


Juniors Kaspars Rinks pirmajā braucienā uzrādīja trešo ātrāko starta laiku un finišēja sestajā pozīcijā. Savukārt otrajā braucienā Rinkam astotais labākais finiša laiks, kas divu braucienu summā garantēja septīto vietu.


Junioru ekipāža Eduards Ševics - Mikeļševics/Lūkass Krasts izcīna zelta godalgu.
Savukārt otra Latvijas junioru ekipāža – Kaspars Rinks/Vitālijs Jegorovs ierindojās sestajā vietā, tautiešiem piekāpjoties par 2.994 sekundēm.


Tāpat arī “Jaunietes A” divvietīgā ekipāža Marta Robežniece/Kitija Bogdanova pirmajā Pasaules kausa posmā divu braucienu summā uzrāda labāko rezultātu un kāpj uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena.


Juniores Viktorija Ziediņa/Selīna Zvilna pirmajā braucienā uzrādīja trešo labāko rezultātu, bet otrajā braucienā piedzīvoja smagu kritienu un finiša līniju nesasniedza. Savukārt Anda Upīte/Sanija Ozoliņa divu braucienu summā ierindojās piektajā pozīcijā.


Liels nopelns un pateicība par augstvērtīgiem rezultātiem un izcīnītajām godalgām jāvelta Murjāņu Sporta ģimnāzijai, tās treneriem un, protams, sportistu vecākiem, kuri, neskatoties uz to, ka pagājušā sezona junioriem un jauniešiem aizgāja secen, spēja pielāgoties situācijai un maksimāli atbalstīt jaunos atlētus treniņu procesā, kā rezultējies izcilos panākumos.

2021.12.02. 3017
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK