LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Aparjods Altenbergā izcīna bronzu, Upīte/Bogdanova uzstāda starta rekordu un izcīna sudrabu

Sestdien, 3. februārī, Eberspächer Pasaules kausa piektā posma pirmā sacensību diena noslēdzās ar vīriešu startiem un sieviešu divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās Latviju pārstāvēja Kristers Aparjods, Gints Bērziņš un Anda Upīte/Kitija Bogdanova.

28 vīriešu lielā konkurencē Kristers Aparjods izcīna bronzu [+0.127], otrās vietas ieguvējam austrietim Dāvidam Gleišeram (David Gleirscher) piekāpjoties vien par 0.006 sekundēm. Aparjods pirmajā braucienā uzrādīja septīto labāko finiša laiku, bet otrajā – otro, uzlabojot sava pirmā brauciena rezultātu par 0.373 sekundēm. Zelts vācietim Maksam Langenhanam (Max Langenhan), kurš no 21. pozīcijas pēc pirmā brauciena spēja pakāpties divdesmit pozīcijas un izcīnīt uzvaru [1:51.162].

Gints Bērziņš pirmajā braucienā uzrādīja otro labāko starta laiku un finišēja ceturtajā pozīcijā. Tāpat otrajā braucienā latvietim otrais labākais starta laiks, bet trasē pieļautās kļūdas liedza cīnīties par goda pjedestālu, divu braucienu summā samierinoties ar 23. pozīciju [+1.524].

Sieviešu divvietīgo ekipāžu konkurencē Anda Upīte/Kitija Bogdanova pirmajā braucienā uzstādīja jaunu starta rekordu – 5.910 sekundes un finišā uzrādīja labāko laiku. Otrajā braucienā latvietēm otrais labākais starta un ceturtais finiša laiks, kas divu braucienu summā garantēja sudraba godalgu, piekāpjoties vien itālietēm Voetterei/Oberhoferei (Voetter/Oberhofer) par +0.201 sekundi. Bronza vācietēm Eitbergerei/Širmerei (Eitberger/Schirmer) [+0.211].

Svētdien, 4. februārī, Eberspächer Pasaules kausa piektais posms noslēgsies ar sieviešu sacensībām un komandu stafeti.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē TV6, portālā tv3.lv, TV3 Play, kā arī Go3.

 

Svētdiena, 4. februāris

09.25  1. brauciens SIEVIETES

10.50  2. brauciens SIEVIETES

13.00  Komandu stafete

 

2024.02.03. 919
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK