LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvietes labāko TOP 13 Pasaules kausa septītajā posmā Oberhofā

Svētdien, 18. februārī, Eberspächer Pasaules kausa septītā posma noslēdzošā sacensību diena iesākās ar sieviešu sacensībām, kurās 27 sportistu konkurencē par vietu uz goda pjedestālā cīnījās arī trīs latvietes: Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņa un Kendija Aparjode.

Labākā no latvietēm – Kendija Aparjode, kura pirmajā braucienā uzrādīja astoto labāko finiša laiku, bet otrajā – desmito, kas divu braucienu summā latvietei garantēja astoto vietu [+0.403]. Tūlīt aiz komandas biedres, devītajā pozīcijā, Elīna Ieva Vītola. Vītola pirmajā braucienā uzrādīja otro labāko starta laiku un finišēja desmitajā pozīcijā. Otrajā braucienā latvietei labākais starta laiks, bet trases izskaņā pieļautā kļūda liedza cīnīties par augstāku pozīciju [+0.467]. Savukārt, Sigitai Bērziņai ceturtais un otrais labākais starta laiks un divu braucienu summā vieta labāko TOP 13 [+0.576].

Uz goda pjedestāla pirmajiem diviem pakāpieniem vācietes. Uzvara Jūlijai Taubitsai (Julia Taubitz) [1:24.426]. Sudrabs Annai Berreiterei (Anna Berreiter) [+0.051]. Savukārt, bronza austrietei Madeleinei Eglei (Madeleine Egle) [+0.116].

Eberspächer Pasaules kausa septītais posms noslēgsies ar BMW Sprinta kausu, kurā piedalīsies visi Latvijas sportisti.

           Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē TV6, portālā tv3.lv, TV3 Play, kā arī Go3.

 

Svētdiena, 18. februāris

13.30 BMW Sprinta kauss VĪRIEŠI

 14.20 BMW Sprinta kauss VĪRIEŠU divvietīgās ekipāžas

 14.50 BMW Sprinta kauss SIEVIEŠU divvietīgās ekipāžas

15.35 BMW Sprinta kauss SIEVIETES

2024.02.18. 387
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK